Disclaimer

ICT-oplossingen

Dereumaux onderscheidt zich qua dienstverlening nadrukkelijk met innovatieve ICT-oplossingen. Ons machinepark herbergt de modernste apparatuur met een grote capaciteit van 120.000 A4 per uur. Daarbij bieden wij vanuit onze eigen organisatie ingebrachte en geïmplementeerde ICT-oplossingen aan gericht op de ontsluiting van content.

Als klant bent u altijd op de hoogte van de orderstatus. Zodoende zijn we in staat om meerwaarde voor onze klanten te bieden op het gebied van kwaliteit, snelheid, effectiviteit en logistiek. Speciaal voor ondernemingen in de bouwwereld bijvoorbeeld hebben wij een unieke ‘aanbestedingsmodule’ ontwikkeld. Hiermee bespaart u op de werkvoorbereiding kostbare tijd met het vergaarwerk van de tekeningen. Het vergaren geschiedt digitaal: sneller en foutloos.

 

Een geavanceerd machinepark met de keuzemogelijkheid uit offset en printen staan garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze online diensten zorgen voor zeer korte levertijden en beheersbare kosten. Onze applicatieontwikkelaars realiseren daarbij de geavanceerde maatwerkoplossingen.

Vraag naar de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie.